IDEA symposium ‘Energietransitie is mensenwerk’

Datum: 20-09-2022
t/m 20-09-2022
Tijd: 09:00
t/m 17:00

IDEA organiseert in samenwerking met Hogeschool Inholland Alkmaar, gemeente Alkmaar, Provincie Noord-Holland, TNO, New Energy Coalition en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord het symposium ‘Energietransitie is mensenwerk’.

|
|
IDEA symposium ‘Energietransitie is mensenwerk’

Energietransitie is mensenwerk

 

Veranderen is verhalen vertellen, onderzoeken, plannen, delen, maar vooral ook doen. Je hebt te maken met mensen die veranderen juist leuk uitdagend en avontuurlijk vinden. Je hebt te maken met doeners en denkers. Met verstand en emotie en ook met individuen die stappen zetten. Veranderen ontstaat vaak niet uit een behoefte, maar uit noodzaak. Dat brengt al gauw een crisissfeer en weerstand. Het kost geld, maar ook het uitzicht. In het symposium ‘Energietransitie is mensenwerk’ gaan we niet kijken of het noodzakelijk is.

Het symposium ‘Energietransitie is mensenwerk’ laat zien wat we kunnen doen en vooral ook hoe. En dit doen we door de praktijk erbij te halen. Bezoekers krijgen het persoonlijke verhaal van de mensen die met de energietransitie bezig zijn. Of het nu de technologie pioniers zijn, de overheid of de professionals van de toekomst die onderwijs volgen of gaan volgen. Het symposium wil bedrijfsleven, overheid en onderwijs met elkaar verbinden.

Gerelateerd