Project

Bekijk alle waterstofprojecten in NHN

Dienst

Meld je nu aan voor de WaterstofNHN community!

FAQ

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest gestelde vragen rond het WaterstofNHN platform en de community.

|
FAQ

De waterstof community is voor alle ondernemers, bedrijven, organisaties, kennisinstellingen en overheden die zich bezig houden met waterstof in en om de regio Noord-Holland Noord. Hier kom je meer te weten over de projecten en partijen die betrokken zijn bij deze projecten en kun je in contact komen met de partijen.

Door je aan te melden voor de waterstof community kom in je in een aparte omgeving waar je contact kunt zoeken met betrokken partijen en ondernemers.

In de waterstofbank (kennisbank) vind je meer informatie over waterstof. Algemene artikelen wat waterstof precies is en waar het voor ingezet kan worden, relevante onderzoeken en kennisartikelen en bijvoorbeeld livestreams over waterstof.

Ben je al betrokken bij een project? Maak dan een profiel aan en meld je aan bij een project. Kun je wat betekenen voor een project in de regio, stuur dan een bericht naar een van de betrokkenen in de community.

Lukt het niet om in te loggen of heb je problemen met het aanmaken van je profiel, neem dan contact met ons op via het contactformulier. We proberen zo snel mogelijk met een reactie te komen.

Zit jouw vraag er niet tussen?
Neem contact met ons op
Bel direct naar
+31(0)72 519 5774
Stel jouw vraag online
Vraag stellen