Project

Bekijk alle waterstofprojecten in NHN

Dienst

Meld je nu aan voor de WaterstofNHN community!

Over Waterstof NHN

WaterstofNHN is hét platform voor iedereen die zich bezighoudt met waterstof in Noord-Holland Noord. We brengen bedrijven, organisaties, kennisinstellingen en overheden samen. Door kennis uit te wisselen en verbanden te leggen tussen de juiste partijen zorgen we samen voor een snellere transitie naar een waterstofeconomie.

|
Over ons

Voor wie?

Het WaterstofNHN platform is voor iedereen die zich bezig houdt met waterstof in en om de regio Noord-Holland Noord. Voor ondernemers, bedrijven, organisaties, kennisinstellingen en overheden. Op de website houden we je op de hoogte van het laatste waterstofnieuws, we delen succesverhalen en geven een overzicht van alle waterstofprojecten in de regio waar aan gewerkt wordt.

In de WaterstofNHN Community kom je meer te weten over deze projecten en de partijen die betrokken zijn bij deze projecten. Ga met elkaar in gesprek, stel vragen en ontdek nieuwe kansen en initiatieven voor waterstof. Door intensief samen te werken creëren we een innovatief, sterk en ambitieus samenwerkingsklimaat.

Waarom waterstof?

Een klimaatneutraal Nederland, dat is het doel voor 2050. Om dat te kunnen bereiken moeten we overstappen naar duurzame energie en grondstoffen. Waterstof kan en zal hier een belangrijke bijdrage aan leveren. 

Noord-Holland Noord is door de aanwezige ervaring, kennis én infrastructuur een belangrijke speler in de energietransitie. We zien niet alleen de kansen maar gaan hiermee aan de slag en maken deze mogelijk. Alleen samen zorgen we ervoor dat we de gestelde klimaatdoelstellingen halen.

Samenwerkingspartners

Een klimaatneutraal Nederland, dát is het doel voor 2050. Alleen samen zorgen we ervoor dat we de klimaatdoelstellingen halen. WaterstofNHN is een initiatief van de volgende partijen mede mogelijk gemaakt door de Regio Deal Maritiem Cluster Kop van Noord-Holland.

ONHN_los[RGB]
Logo NEC RGB_geen achtergrond
logo-Regio_Deal-2022[RGB] doorzichtig
Gerelateerd