DNV Hydrogen Experience Day

Datum: 21-04-2023
t/m 21-04-2023
Tijd: 10:00
t/m 18:00

Het DNV Technology Centre Groningen opent de deuren van de nieuwe locatie op de Zernike Campus in Groningen. De dag staat geheel in het teken van innovaties en technologieën voor het energiesysteem van de toekomst, met de nadruk op “Hydrogen Experience”.

|
|
DNV Hydrogen Experience Day

DNV’s Technology Centre in het hart van de ‘hydrogen valley’

Het Technology Centre Groningen heeft zich binnen de wereldwijde DNV-organisatie ontwikkeld tot hét expertisecentrum op het gebied van toekomstige energiesystemen, implementatie van duurzame brandstoffen, nieuwe technologieën en slimme energienetwerken. Waterstofonderzoek heeft hierin een prominente positie.

Neem een kijkje in de DNV laboratoria en testfaciliteiten, beleef de expositie van toonaangevende technologieleveranciers, laat je in postersessies inspireren door nieuwe innovaties en technologieën
en ga in gesprek met experts.

Van 11:00 tot 14:00  worden de resultaten van het Nederlandse waterstofonderzoeksprogramma HyDelta gepresenteerd.  Onderzoekers van KIWA, New Energy Coalition, TNO en DNV zijn aanwezig om hun meest recente inzichten met de bezoekers te delen.

Gerelateerd