Innovatiemissie floating offshore wind

Datum: 03-07-2023
t/m 06-07-2023
Tijd: 09:00
t/m 17:00

Werk je in de offshore wind-industrie en wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in Zuid-Frankrijk op het gebied van drijvende windparken? Dan nodig RVO je van harte uit om deel te nemen aan de ‘Floating Offshore Wind’ innovatiemissie.

|
|
Innovatiemissie floating offshore wind

In de regio Occitanië in Zuid-Frankrijk zijn de meeste ontwikkelingen gaande op het gebied van drijvende windparken. Er worden de komende jaren 2 pre-commerciële parken gebouwd en in 2030 een commercieel project met een vermogen van 250 megawatt. Port-la-Nouvelle wordt ontwikkeld als speciale haven voor drijvende windparken.

De missie richt zich met name op R&D-managers, business development managers, CTO’s en CEO’s van geïnteresseerde bedrijven (start-ups/scale-ups, mkb en grote bedrijven) die actief zijn in de floating wind-industrie en kennisinstellingen die werken aan, of betrokken zijn bij, de ontwikkeling van innovatieve technologieën voor drijvende windparken. De missie is kleinschalig, met maximaal 20 deelnemers. De organisatie toetst vooraf in hoeverre je expertise aansluit op de inhoudelijke focus en het doel van de missie.

Let op: aanmelden kan tot 21 april 2023.

Gerelateerd