Kom kijken in de waterstofproeftuin Den Helder

Datum: 26-01-2023
Tijd: 13:00
t/m 17:00

Werkt jouw bedrijf of organisatie in of met de Port of Den Helder of ben je vanuit de politiek/beleid geïnteresseerd in duurzaamheid? Ga deze dag dan samen op weg naar een duurzame, toekomstbestendige haven van Den Helder – een haven op waterstof.

|
|
Kom kijken in de waterstofproeftuin Den Helder

Port of Den Helder ligt op een cruciaal verbindingspunt tussen de Noordzee en de Waddenzee. Aan de ene kant als een ‘logistieke pitstop’ voor offshore activiteiten, aan de andere kant als Waddenhaven van waaruit veelvuldig op het wad wordt geopereerd ten behoeve van vaarwegbeheer, natuurbeheer en recreatie. Gezien deze dubbelrol is verduurzamen voor Port of Den Helder een prioriteit. De toekomst van maritiem transport is varen op waterstof.

Dit evenement wil potentiële gebruikers en andere stakeholders uit de keten laten kennismaken met de mogelijkheden en uitdagingen in een waterstofproeftuin-omgeving in de Port of Den Helder. Op deze manier kunnen zij op basis van eigen ervaringen en proefnemingen een onderbouwde keuze maken om waterstof onderdeel te laten zijn van hun toekomstige bedrijfsvoering.

Deelname is gratis. Maar wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt. Voor meer informatie en inschrijven, klik op de knop hieronder.

Gerelateerd