Offshore Experience

Datum: 12-09-2023
t/m 12-09-2023
Tijd: 10:00
t/m 16:15

De Offshore Experience terug naar Den Helder. DDoel van deze dag is om bedrijven samen te brengen en meer inzicht te geven in de blauwe economie met een specifieke focus op Secure@sea.

|
|
Offshore Experience

De Offshore Experience wordt georganiseerd in samenwerking met de Port Of Den Helder, Ontwikkelingsbedrijf NHN en North Sea Energy gateway. Deze dag staat volledig in het teken van de blauwe economie en de energietransitie. Onder het thema Secure@Sea is er dit jaar speciale aandacht voor beveiliging op zee, veiligheid, leveringszekerheid van energie, ecologische veiligheid en cybersecurity. 

Verspreid over het Willemsoord-terrein vinden diverse masterclasses en experiences plaats die een beeld geven in uitdagingen en kansen rondom veiligheid op zee. Maak kennis met bedrijven die hun expertise tonen, variërend van het demonstreren van duiktanks met ROV’s tot het uitproberen van veiligheidspakken.  Of luister naar paneldiscussies en inspirerende sprekers, zoals Lex de Groot, managing director, Neptune Energy Nederland, die zijn inzichten zal delen over de inzet van ondergrondse CO2-opslag (CCS).

Lees hier alvast een interview met Lex de Groot.

Gerelateerd