Waterstof NHN: samenwerken aan een duurzame toekomst

Datum: 20-04-2023
t/m 20-04-2023
Tijd: 11:30
t/m 17:30

Noord-Holland Noord zet zijn ambities om klimaatneutraal te worden in een hogere versnelling. Waterstof gaat een belangrijke rol spelen. De productie van waterstof op land wordt opgestart en eerste gebruikers gaan de weg op. De regio zal vanaf 2030 een belangrijke rol vervullen in de forse aanvoer van waterstof naar Den Helder vanaf de Noordzee.

|
|
Waterstof NHN: samenwerken aan een duurzame toekomst

Lancering WaterstofNHN

Om de samenwerking in de regio nóg verder te stimuleren is WaterstofNHN opgezet. WaterstofNHN is hét platform voor iedereen die zich bezighoudt met waterstof in Noord-Holland Noord. Het platform brengt bedrijven, organisaties, kennisinstellingen en overheden fysiek en online samen. Door kennis uit te wisselen en verbanden te leggen tussen de juiste partijen zorgen we samen voor een snellere transitie naar een waterstofeconomie.

Wil je meer weten over de lopende waterstofprojecten in Noord-Holland Noord en kennismaken met partijen die hierbij betrokken zijn? Meld je dan snel aan voor de lancering van het platform WaterstofNHN, op donderdag 20 april in theater de Kampanje in Den Helder.

Klik op de knop hieronder voor het complete programma en het inschrijfformulier.

Gerelateerd